Gezonde maaltijd

Als ik aan Thanksgiving-recepten denk, zou ik Green Bean Casserole nooit kunnen vergeten!

Mits ik aan Thanksgiving-recepten denken, zullen ik Green Bean Casserole nooit kunnen vergeten! Iets aan dit rechtbank doet mij denken aan mijn kindertijd. Ingrediënten: 4 kopjes gekookte sperziebonen 1/2 kopje melk 1 oogopslag Champignonroomsoep Gebarsten zwarte peper (zoals smaakwaarneming) 1 opscheplepel worcestershiresaus 1 theelepeltje sojasaus Scheutje zoutig 1 bakje Gebakken uien Stappen: 1. Stuurroer den bonen, soep, melk, sojasaus, smaakstoffen, worcestershire plus 2/3 kopje uien samen te ene ovenvaste braadpan 2. Kattenbak lopend 25 minuten op 350* (ie moeten bubbelen) 3. Stuurroer weer plus strooi den surplus van den gebakken uien erover bovenzijde. 4. Kattenbak nog 5 minuten (den uien willen goudbruin zijn) Geniet ervan!

Related Articles

Back to top button