Gezonde maaltijd

“Als je terugkijkt, zul je zien dat elke situatie waar God je in heeft gebracht, heeft

“Indien jou terugkijkt, zul jou zien dat elke situatie waarin schepper jou heeft gebracht, jou heeft veranderd, jou heeft geholpen te groeien, jou sterker heeft vervaardigd, jou ene lesje heeft geleerd of ene huis zijn van jou heeft vervaardigd. Alles watten hij doet heeft ene doelwit” -RS Mijn gezondheidsreis heeft mij zoveel spullen geleerd plus paden ontsloten waarvan ik nooit had gedacht dat zij zoals beneden zullen leiden, maar diegene ik moest volgen. Ik heb geleerd watten eigenlijk doorslaggevend is ter ie leven plus ie is nogal ie ondergrens, jou beseft noch watten doorslaggevend is mits jou ter zekere zin verwend bent plus ter staat bent wegens alles te tenuitvoerleggen watten jou wilt totdat ie jou wordt afgenomen. Ik heb ie intu dat veel mensen ene kleine vleugje hebben opgevangen van waar chronisch zieken dagelijks mee te maken hebben waarna den sluitingen begonnen, minus ziek zijn. Ermee wasgoed ie verbijsterend dat veel mensen ie noch aankonden wegens lopend ene lange tijdsperiode ter stulp te blijven, watten ie grootste eindje van onze werkelijkheid noch uit vrije smaak is. Ik ga bijvoorbeeld dolletjes ie stulp uit voordat noodzakelijke spullen, doktersbezoeken plus ik zie ene vriend misschien ene keer vanaf maand wegens mijn lichamelijke gezondheid. Maar mits ik dat schenkkan, neem ik ie hele uur ter mij op plus beschouw ie noch mits vanzelfsprekend plus ie is eigenlijk iets waar ik zo erkentelijk voordat ben – ik heb ene compleet nieuwe kijk op ie leven gekregen. Ik worden zowel zo sterk tijdens dit trektocht omdat ik fair verwoord geen optie had, maar hierdoor heb ik zoveel spullen overheen mijzelf geleerd van vlees totdat wezen waardoor ik ter mijn eentje verwonding’s uit ie verleden heb kunnen hersteld. Voorheen wilde ik nooit dolletjes zijn omdat ik noch wilde dat mijn overwegingen afdwaalden, maar hierdoor kon ik nooit hersteld plus worden ie dolletjes maar compacter wegens veel groter te zijn dan ie had willen zijn. Nu breng ik 90% van mijn tijdstip dolletjes ingevolge plus fair verwoord geniet ik van elke oogwenk. Den werkelijkheid is dat ie leven malloot is, jou hebt jou ups plus downs, maar ingevolge alles te nemen plus er ene lesuur van te maken, kun jou dolletjes maar groeien mits persoon, watten jou uiteindelijk den volume geven wegens van den ene op den andere dag ingevolge te gaan . Ik religie eigenlijk dat alles met ene reden gebeurt plus dat schepper jou nooit iets zullen geven dat jou noch aankunt. 🍳paprika top met ei, zeezout, peper & groene ui ✨verse spinazie met earthbalance boter, zeezout, peper & rode peper 🍅tomaat 🥑avo 🥓bacon

Related Articles

15 Comments

  1. This looks delish! 😋 We’re running a recipe contest and we would love for you to enter. Head to the link in our bio for all the info. Good luck!

  2. So so so true 👏 definitely molds you into the person that you are today!

  3. #EatYourColors #EatTheRainbow #EatTheRainbow🌈 #ColorfulFood #ColorfulFoods #PaleoBreakfast #EatSimple #SimpleEats #EatRealFood #EatBetterNotLess #HealthyBreakfast #HealthyBreakfastIdeas #HealthyBreakfast_ #HealthyBreakfastClub #HealthyBrunch #CleanBreakfast #HealthyFoodChoices #HealthyFoodPost #HealthyFoodies #FoodHealthy #HealthyFoodLove #HealthyFoodWithMe #HealthyFoodPrep #HealthyFoodie #HealthyFoodGuide #HealthyFoodInspo #HealthyFoodIdeas #EatWell #EatHealthy

  4. Ya know, it’s only from the hard times that we really understand how strong we are

Back to top button