Gezonde maaltijd

Berry Tahini Gebakken Havermout Ik ben dol op deze combinatie en ik heb het nog nooit eerder gebakken

Berry Tahini Gebakken Havervlokken Ik ben dol op dit combinatie plus ik heb ie wegens den ene of andere reden nog nooit vroeger gebakken. Nu ik ie weet, vermag ik vol vertrouwen zeggen dat ik er geen spijt van heb. Berry Tahini havervlokken Voet: 🌀1/2 kopje haver 🌀1/2 pisang, gepureerd 🌀1 lijnei (1 el lijnzaad + 3 el water) 🌀1 spade eiwitpoeder van meer meel 🌀3/4 kopje plantaardige melk 🌀1 tl vanille 🌀1/2 el bakpoeder 🌀snufje kaneel plus zoutig Toppings: 🌀gesmolten diepvriesbessen 🌀drizzle tahini 1. Doet alle natte basisingrediënten te ene kom plus meng juist (zorg dat den pisang zo glad mogelijk is) . 2. Voeg droge ingrediënten toe plus stuurroer totdat zij netwerk zijn gecombineerd. 3. Kattebak te den oven tijdens 20-25 minuten op 350 F. 4. Top met voorgestelde toppings of gewenste toppings. Geniet ervan 😊

Related Articles

6 Comments

Back to top button