Gezonde maaltijd

BLENDTOPIA // Ik ben dol op een goede smoothie, maar ik haat het om alle ingrediënten te moeten trekken

BLENDTOPIA // Ik ben dol op ene goede smoothie, maar ik haat ie wegens alle ingrediënten uit den koelkast te willen halen wegens ie te maken! 🧼🍌🍉🍎🍏 Daarom zijn blendtopia-pakketten groots — zij uitrichten nu ie hakken, snijden plusteken ter blokjes snijden voordat jouw! 🤩Zij hebben ie zelfs voordat jouw ter individuele verpakkingen gedaan, dus ie enige watten jouw hoeft te uitrichten is ie uit den vriezer halen, toevoegen aan ene blender met vocht plusteken jouw hebt ene maaltijd! 👏🏻 💫Wegens ie prote te versterken, voeg ik graag eiwitpoeder, yoghurt of ene combinatie van lijnzaad, chiazaad plusteken notenboter toe. , & immuniteit zijn mijn favoriet💪🏻 💫Wil jouw dit uitproberen? Gewoonte mijn code BOSSBABE25 wegens $ 25 korting op uw acquisitie te krijgen!

Related Articles

Back to top button