Gezonde maaltijd

Boekweit Granola. Omdat de meeste granola’s met haver worden gemaakt, besloot ik om m

Weit Granola. Omdat den meeste granola’s met haver wordt geproduceerd, besloot ik iets verschillend te maken vanwege boekweitvlokken te gewoontes. Ondanks dat ik van haver hou, probeer ik graag nieuwsdingen plus daar ik veel weit waardeer, wasgoed ie mijn preferentie. . INGREDIËNTEN 1 kopje boekweitvlokken 1 kopje gemalen amandelen Eentje handvol gemalen pindanoot’s 1/3 kopje zonnebloempitten 3 el hennepzaad 3 el Kokosolie 1/3 kopje rijstsiroop. BEREIDING 1-Meng alle gedroogde ingrediënten 2-Verhit den zonnebrandolie lichtjes met den siroop 3-Meng alles totdat ie ja is opgenomen 4-Smeer ja uit op ene ovenschaal 5-Positie ter den oven tijdens vrijwel 25minteken op 180°C (356°F), somwijlen mixen. 6-Laat ie volledig verkoelen. Ik wordt super knapperig plus subtiel zoetsmakend, watten ik volmaakt vind!

Related Articles

Back to top button