Gezonde maaltijd

CHOCOLATE NICE CREAM – Heb je al gehoord van de gloednieuwe KitKat Vegan?

🍫CHOCOLATE NICE CREAM🍫 – Heb jou alreeds gehoord van den gloednieuwe KitKat Vegan? kitkat kitkatportugal – Omdat ik ene zuivelvrij lijnen volg, heb ik alreeds ene tijdje geen KitKat meer gehad, dus waarna ik hiervan op den hoogte wasgoed, haastte ik mij wegens ie te halen. Ik wasgoed onvervalst verrast hoe ja ie is! 🅸🅽🅶🆁🅴🅳🅸🅴🅽🆃🆂 2 bevroren bananen 1 kopje bevroren meloen 1 kopje bevroren naamafroeping 1 uitgestrekte tl cacaopoeder 2 tl rijstproteïne Kokosmelk 🆃🅾🅿︎🅿︎🅸🅽🅶🆂 Kokosblokjes Verwelken d aardbeien Geraspte kokosmeel Cacao nibs KitKat Veganistisch Kerks week😘 – – –

Related Articles

15 Comments

  1. Oh my goodness 😍 how good is this?! I always wanted to try vegan Kit Kat but never actually found any! Together with your nice cream sounds fantastic Pedro 😍😋

  2. Omg your bowls are getting better and better 😍😍😍 love this one 10/10 🙌❤️

  3. Love this bowl 👏😍

Back to top button