Gezonde maaltijd

Chronische ziekte met een carrière Het in stand houden van een chronische ziekte(s) is een voltijdse bezigheid

Chronische ziekte met eentje carrière 👩🏼‍💻 Ie ter stand liefhebben van eentje chronische ziekte(s) is eentje volledig werkkring op zichzelf, maar ie toevoegen van eentje carrière maakt ie nog ingewikkelder. Ie tilt den balans tussen werkgelegenheid plusteken privé zoals eentje geheel verfrissend niveau, wegens nog maar te zwijgen van watten ie doet met jij kleine persoonlijke leven dat jij daarvoor had. Mits iemand met 7 auto-immuunziekten heb ik eentje zeer intensief staatsbestel ontwikkeld dat ik voltooi, watten er zowel voordat nodig is. Ik religie dat ie plekken van uw gezondheid op ie allerhoogste gewichtigheid den enige wijze is waarop u ie van den ene op den andere dag zult redden, want toestaan wij trouwhartig zijn, uw vlees is zo ter eentje geheel nieuwe oorlog terechtgekomen. Gelukkig zijn er VEEL spullen diegene jij kunt uitrichten wegens jij vlees rechtopstaand te liefhebben. Om ie van dag totdat dag om jawel te halen, ben jij noch overweldigd plusteken jij vlees zowel noch. Dus watten moeten ik uitrichten? Supplementen/Kruidenextracten 💊🌿 •Ik heb schema’s van 2, 6 weken diegene ik afwissel mits ie gaat wegens bepalend supplementen plusteken kruidenextracten. •Ik zou mijn supplementen op eentje straks tijdstip doorspreken🤍 •Ik neem veel extracten, maar mijn favoriete immuniteitsmengsel is Japanse Duizendknoop, Astragalus, Cats Claw, CSA Formula & Licorice Root. Sauna🔥 •Ik heb eentje Durasage-sauna plusteken ik ben er dol op; massaal voordat ie zweten van gifstoffen. FSM ⚡️ ⚡️Mend Tech doet WONDEREN – ie maakt gewoonte van elektromagnetische stroom. ⚡️Wonderbaarlijk voordat gewrichts-/zenuwpijn, hoofdletsel plusteken zelfs voordat emotionele/fysieke verwonding’s; Mijn POTS-syndroom gaat MIA. Koffieklysma’s/ricinusoliepakketten ☕️Ontgift den lever 💩Verwijdert parasieten ☕️Boost glutathion 💩Verbetert mentale lichtsterkte plusteken energie Gua Sha met Rozenbottelolie🧖🏼‍♀️ •Lymfedrainage Bindmiddelen🖤 •Filtert den slechte shit! •Houtskool, zeoliet, bentonietklei, enzovoort.; GI Detox is mijn favoriet. IV’s💉 •Myers Cocktail- vitamine C, B, magnesium & calcium Epsom Salt 🛁 •Zweet den gifstoffen uit •Verzacht gewrichtspijn Biocidin 🌱 + Gluta-Shield •GI gezondheid •Schimmel/Candida Bone Broth🦴 •Darmgenezing •Immuunverhogend Collageen 💁 🏼‍♀️ •Vel/haar/nagels CBD💎 •Verzacht gewrichtspijn Greens Mix w Berries 🥬 •Immuunversterking —— 🌅 Ik word 3 uur voordat ie werkgelegenheid wakker wegens infusen, klysma’s plusteken FSM (gevarieerd) samen met mijn groene smoothie te krijgen. Mits ik thuiskom, doet ik mijn gua sha + mijn collageen/gluta-schild/bottenbouillon-smoothie gevolgd om mijn sauna elke avond! —— Onthoud dat dit slechts zolang is.🤍

Related Articles

15 Comments

  1. Hi! It is so so helpful to see this all written out. We have some similar protocols and treatments! And a clinic I was at last year used the MendTech microcurrent. Ive considered buying one.

    I’ve been overwhelmed with more diagnoses and just seeing this written out feels accessible. Thank you for sharing ❤️! wishing you comforts, ease and gentleness. You’re doing an awesome job.

  2. I love how educational and inspiring your account is.. such a strong soil ❤️

  3. Used to love taking epsom salt baths—need to start those up again!

  4. Take care ❤️❤️ Thanks for Sharing this 😘

  5. You’re so amazing and strong Casey! I can’t imagine having to balance a career with everything else in your life that you have to do to take care of your health. You’re such a warrior ❤️❤️

  6. Am cheering for you and wishing you well! You are a champion 👏🏾👏🏾👏🏾

  7. Epsom salt soaks make such a big difference for me ❤️❤️

Back to top button