Gezonde maaltijd

Citroen-Knoflook Honing Geglazuurde Zalm Met Witte Balsamico Vinaigrette Asperges Sa

Citroen-Look Honing Geglaceerde Zalm Met Witten Balsamico Vinaigrette Asperges 🥰 Zalm •Versgeperst Citroensap (1/2 Citroen) •1 Opscheplepel Gehakte Look •1 Opscheplepel Honing Asperges •1/8 Cup Witten Balsamico Vinaigrette Dressing ➡️ Likken op 350° F vrijwel 20-25 minuten. Tip: Mits jij jij asperges reserve knapperig wilt hebben, handelen zij er dan halverwege te.✨ Ik wilde jij bedankje voordat alle liefde plus steunpilaar van mijn kleine onderbreking. Ik ben zo vrolijk dat ik weer schenkkan exporteren waar ik ie uiterst van hou: schoon voedsel porties plus mijn liefde voordat gezondheid plus welzijn porties. ☺️

Related Articles

15 Comments

  1. Yum! Looks super and tasty. Happy to see you back beautiful 💜

Back to top button