Gezonde maaltijd

Classic Burrito Bowl Ik denk dat dit de eerste hartige maaltijd is die ik sindsdien heb gepost

Classic Burrito Bowl Ik denken dat dit den eerste hartige maaltijd is diegene ik sinds den zomer heb gepost 😅, maar ie is ter ieder geval ene bewijs dat ik somwijlen hartige maaltijden eet. Taco-kommen zijn niets revolutionairs, maar voeg watten gele rijst plus bonen toe, samen met watten huwelijksinzegening goede pico den gallo plus jouw hebt ene kasstuk. Plusteken natuurlijk neemt den hummus den authenticiteit weg, maar… mijn avocado wasgoed bruin plus ik had iets romigs nodig lol. Burrito Bowl 🍚: 🔅gele rijst plus zwarte bonen 🔅Pico den Gallo 🔅Komkommer 🔅meer zwarte bonen (voordat dat toegevoegd prote 😙) 🔅gebakken champignons 🔅gewone hummus (religie mij dat smaakt heerlijk!) Smakelijk!

Related Articles

3 Comments

Back to top button