Gezonde maaltijd

De BESTE Paleo Chocolate Chip Cookies die je tot nu toe hebt gehad! Donderdag heb ik mijn

Den BESTE Paleo Chocolate Chip Cookies diegene jou totdat nu toe hebt gehad! 🤤🍪❤️ Donderdag heb ik mijn LAATSTE chelatietherapie gecompleteerd, zoals jou misschien weet, wasgoed dit ene absolute hel voordat mij. Ik had ene reactie op elke treatment, maar mijn 5 maanden zijn voorbij (60+ uur IV’s) plusteken ik kon noch dankbaarder zijn. Ik begon dit treatment voornamelijk wegens loodvergiftiging, maar ik had vele andere zonder bereik, maar ik ben zo vrolijk te kunnen zeggen dat ik nu te den tussenliggende zone voordat alle metalen zit! 🙏🏼 Vanwege dit te uitrichten, viel mijn Lyme terug – ik wasgoed nooit uit ie onverlicht, wegens mee te par, maar ene maand geleden sloeg ie volledig toe. Maar dit wasgoed iedereen geen schok, ik had verwachten dat ie zullen plaatsvinden – zoals ik hoewel vroeger zei te ene vorige postbode Heavy Metals voeden Lyme, Candida, Mold & Parasites. Dus ie is noch schokkend dat alles oplaaide omdat zij nu pissig zijn dat hun voedselbron afneemt. Ik ben 4 weken geleden met den Lyme-behandeling begonnen, ie wasgoed zwaar maar ik ben veel huis voorbereid dan 2 klas geleden. Ik ben op alle mogelijke wegen aan ie ontgiften geweest, dus ik leef noch op mijn badkamervloer, opgerold zoals ie toilet, zoals voorheen. Nu liggen ik gewoon op mijn badkamervloer te ontgiften wegens middel van koffieklysma’s plusteken ricinusolie-packs – vreemd voldoende meer ideaal.😆 Den reden dat ik dit update portie is omdat ik weet dat veel mensen lijden aan Lyme, Candida, schimmel & of parasieten & totdat jou den overvloed aan zware metalen kwijtraakt, zul jou er nooit volledig van repareren. Ik weet dat veel mensen bindmiddelen gewoontes diegene promoten gedurende ie vrijmaken van zware metalen, ik begon met elke dag twee keer vanaf dag bindmiddelen te gewoontes te den opeenhoping dat ik geen chelatietherapie nodig zullen hebben, maar somwijlen heeft jou vlees den toegevoegd werkster nodig. Mits jou meer informatie wilt, stuurwiel mij dan ene DM of ga terug zoals mijn berichten wegens te zien watten den symptomen van Heavy Metal zijn, hoe jou ja kunt wordt getest plusteken hoe chelatie werkt. 🍪1 kopje amandelmeel 🍪1/4 kopje kokosmeel 🍪1 theelepeltje zuiveringszout 🍪1/4 theelepeltje zeezout 🍪6 eetlepels ongezouten boter op kamertemperatuur of kokosolie 🍪3/4 kopje kokossuiker 🍪1/4 kopje + 2 eetlepels ongezoete amandel boter 🍪1,5 theelepels vanille-extract 🍪1 vitaal ei 🍪1 1/4 halfzoete chocoladeschilfers 🖤Meng voorgaande ingrediënten 🖤Rol balletjes plusteken druk zij aan, voeg ene twee chocoladeschilfers toe 🖤Kattenbak op 350° lopend 10-12 minuten 🖤 Laat koelen 🖤Sprenkel zeezout erover

Related Articles

15 Comments

  1. These look delish Casey! Thinking of you and so appreciate you sharing this ❤️

Back to top button