Gezonde maaltijd

Dus vandaag had ik een paar restjes diepvriesfruit, dus ik mixte alles en zoals altijd

Dus vandaag had ik watten bevroren fruit overheen, dus ik mixte alles plusteken zoals steevast smaakte ie massaal. Ie hebben van dit smoothie bowls tegen den voormiddag is hoewel eentje ritueel. Bekijk hieronder watten er voordat nodig wasgoed. . πŸ…ΈπŸ…½πŸ…ΆπŸ†πŸ…΄πŸ…³πŸ…ΈπŸ…΄πŸ…½πŸ†ƒπŸ†‚ 1 bevroren pisang 1/2 kopje bevroren ananas 1/2 kopje bevroren aardbeien 1/2 kopje bevroren papaya 1/2 kopje bevroren meloen Kokosmelk , physalis, hennepzaden, gojibessen plusteken geraspte kokosmeel. . Indien jouw zowel fruitresten hebt, vries zij dan ter plusteken mix alles ingevolge jawel ter eentje hogesnelheidsblender plusteken jouw krijgt eentje verbluffend mooie crΓ¨me. . .

Related Articles

7 Comments

Back to top button