Gezonde maaltijd

ELEVATE THAT SALAD // Als we een nieuw jaar ingaan, hoor ik mensen vaak zeggen: “I

ELEVATE THAT SALADE // Indien wij ene verrassend schooljaar ingaan, horen ik mensen vaak zeggen: “Ik wil afvallen” of “Ik wil getraind wordt” maar hoe komen wij van punt A zoals punt B? Watten mits wij onzerzijds mikpunt zo specifiek zullen maken dat wij elke dag dat wij aktie ondernamen, 1% po te onzerzijds uiteindelijke mikpunt kwamen? 🤔✨ Ter positie van te zeggen: “Ik wil afvallen”, watten mits wij zullen zeggen: “Ik zullen 3x vanaf week ene salade opeten tijdens den lunch wegens mijn vezelinname te verhogen plus mijn doelstellingen voordat gewichtsverlies plus gezondheid te ondersteunen”? 👏🏻🥅 Ie verhogen van jouw groente-inname is ene geweldige plek wegens te par plus ie hoeft noch slaapverwekkend te zijn! 🏁👏🏻 Hier zijn ene twee omgangsvormen wegens jouw salade zoals ene hoger niveau te tillen plus ie tanken wieg te vasthouden! 🥗🌱🥒🥦 – Meng jouw groenten. Probeer rucola, spinazie, gemengde groenten, steenkool of boerenkool te positie van jouw gebruikelijke snijsla of botersla. Verschillende groenten = verhoogde darmbiodiversiteit = gelukkige ingewanden! 😊 — Probeer peulvruchten of bonen toe te voegen mits jouw eiwitbron. Ik kook mijn gedroogde linzen veeleer te bouillon dan te water plus voeg verse look plus smaakstoffen toe aan den pan wegens den smaakwaarneming te verbeteren! – Probeer geroosterde groenten> rauwe groenten. Geroosterde groenten geven warmte aan ene salade plus voegen ene unieke smaaklaag toe! Ik heb dit te dunne plakjes gesneden zoete aardappelen plus bloemkoolroosjes 25 minuten op 475 graden geroosterd. Ie is van essentieel gewichtigheid dat u den bakvorm noch te vol maakt, verschillend wordt dit groenten moerassig plus noch krokant! 🍠⚠️ — Voeg verse citrusvruchten, smaakstoffen of smaakmakers toe wegens ie op te vrolijken! Versgebakken citroensap, citroenschil, basilicum, peper plus ene vleugje zoutig gaven dit heerlijke salade ene geweldige smaakwaarneming! 🍋 Watten zijn jouw favoriete salade toppings?! Reageer hieronder👇🏻 . . . . . .

Related Articles

Back to top button