Gezonde maaltijd

Fijne dinsdag! Ik gooi het terug naar deze heerlijk beladen taco’s die ik wens

Happy 🌮 Tuesday!❤️ Wij slingeren ie terug zoals dit heerlijk geladen taco’s waarvan ik wou dat ik zij nu had! 😍 Ik ging mijn broer opzoeken tijdens ie weekend plusteken ik zit hier nog steeds vast wegens eentje ijsstorm. 😆 Dus vandaag Ik probeer tussen ijsstormen onderbrak te rijden plusteken bid voordat ie uitgelezene – er zijn zoveel ongevallen.😭 Watten raadgeving voordat mensen diegene chronisch ziek zijn, OVERPACK. Neem alles mee watten jou nodig hebt wegens jou op jou gemakkelijkheid te voelen plusteken neem steevast reserve supplementen/voedsel/zelfverzorgingspullen mee diegene jou nodig zullen kunnen hebben, want jou weet nooit wanneer jou eentje vulkaanuitbarsting krijgt plusteken of jou tijdstip langer zou duren onderbrak eentje voorval; Ik ben zo blijmoedig dat ik dat gedaan heb. Ik opeenhoping dat jullie daarheen allen veilig blijven!❤️❄️ TACOS: ❤️gemalen taco kalkoenvlees ❤️salsa ❤️cherrytomaten 🧡gekleurde mini paprika’s 🧡geraspte kaas 💛maïstortilla’s 💛zoete maïs 💚jalapeños 💚avocado 💚groene ui 💚slaatje 💙zwarte bonen 💜 rode ui

Related Articles

15 Comments

  1. 😍😍😍 this looks amazing

Back to top button