Gezonde maaltijd

Get your Greens in Pasta Sauce Ik mag een aantal gezonde salades delen op mijn pagina

Trek jouw groenten ter pastasaus Ik portie misschien ene tal gezonde salades op mijn pagina, maar wegens trouwhartig te zijn heb ik moeite wegens dagelijks aan mijn groenten te komen. Somwijlen heb ik gewoon geen zin ter ene enorme salade voordat lunch of maaltijd. Daarom hou ik van dit pastasaus op ene van den uitgelezene koolhydraten diegene uiteindelijk is uitgevonden: pasta of ene tal andere goedje. Ik zullen dit letterlijk via den opscheplepel kunnen leegeten, ie is zo lekker 🌀1/2 kopje plantaardige melk 🌀2 eetlepels citroensap 🌀1 theelepeltje gemalen basilicum plus look (of versregel) 🌀3 eetlepels voedingsgist 1) Stoom of sauteer broccoli plus courgette totdat zij zacht plus zacht zijn 2) Blender met alle andere ingrediënten 3) Geniet ervan leeg pasta, noedels, rijst, ter ene kadetje of watten jouw hartje begeert ❤️

Related Articles

8 Comments

  1. This looks so good😍. This is my kind of meal. Keep up the great work💗

Back to top button