Gezonde maaltijd

Gods timing is alles. Ik heb geworsteld met het feit dat ik 27 st

Gods timing is alles.🤍 Ik heb geworsteld met ie waarheid dat ik 27 ben plusteken nog steeds elke dag vecht voordat ene leven terwijl ik ene stulp renoveer dat ik mij noch schenkkan veroorloven wegens te te voorttrekken terwijl ik mijn MBA afbetaal diegene ik nooit heb kunnen tradities te den laatste 3,5 klas na ontvangst. Ie leven wasgoed op zijn zachtst medegedeeld hevig moeilijk voordat mij waarna ik twintig wasgoed, maar ik zie nu licht aan ie einde van den voetgangerstunnel. Ik ben verheugd te kunnen zeggen dat ik gisteren ene functie indien projectmanager heb gekregen erbij ene winkelbedrijf waar ik van hou plusteken dat ik heb goedgekeurd! Ik start overheen 2 weken plusteken ik zit vol emoties, zowel opgewonden indien zenuwachtig. Ik weet dat heer mij niets zullen geven watten ik noch aan zullen kunnen, dus indien den negatieve emoties mijn brein overspoelen indien ie op mijn gezondheid aankomt, werp ik ie op den trottoir plusteken bid ik voordat ie lieve resultaat, want den werkelijkheid is dat ik gewonnen heb’ Ik weet ie stap indien ik mijzelf daarginds zonder heb gezet. Timing is ALLES! 🤍 Orange Chicken 🍊🍚 ⠀⠀ Routebeschrijving: Snijd 1 pond kipfilet te blokjes plusteken kook te 2 theelepels olijfolie op verachtelijk totdat medium te ene koekepan. Voeg 1 theelepeltje gehakte look, 1/8 theelepeltje zwarte peper samen met 3/4 kopje sinaasappelsap, 1/4 kopje sojasaus of vloeibare aminos, 1/3 kopje kippenbouillon, 1/4 kopje kokossuiker plusteken 1/3 kopje hoisin toe saus (ik heb mijn inherent geproduceerd met 2 eetlepels sojasaus, 1 lepel pindakaas, 1 lepel honing, 1 theelepeltje rijstazijn, 1 teentje look, 1 theelepeltje sesamzaadjes, 1 theelepeltje hete saus plusteken 1/8 theelepeltje zwarte peper). ⠀⠀ — Voeg met ene zeef 2 theelepels arrowroot-poeder toe wegens den saus te verdikken plusteken voeg vervolgens 1 kleine rode, oranje plusteken gele paprika toe. Stuurroer op verachtelijk totdat medium totdat 10-15 minuten. . —⠀⠀ Kantkloswerk met bruine rijst plusteken voel jou vrij wegens uit te werken met meer sesamzaadjes plusteken groene uien – ik wasgoed te opgewonden wegens ie op te leegeten dat ik vergat zij zelfs maar op te exporteren voordat dit kiek.🤗

Related Articles

15 Comments

  1. Mmmm.. this orange Chicken recipe looks fabulous 💖Thanks for sharing 🍀🍃💚Have a good day my friend! 💕

  2. 𝗛𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵𝗶𝗲𝗿 𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁𝘀 𝘄/ 𝗥𝗲𝗰𝗶𝗽𝗲𝘀💕 says:

    Yumminess 😍

Back to top button