Gezonde maaltijd

Happy Taco Tuesday Ik hoop dat jij, je kinderen en pelsbaby’s warm en gezellig blijven

Happy Taco Tuesday 🌮😛❤️ Ik opeenstapeling dat jij, jou koters plusteken vachtbaby’s warm plusteken leuk blijven! Ik ging vanochtend schoppen voordat den jongens plusteken ie wasgoed -2°F°, jou meisje houdt van den sneeuwen plusteken den koude, maar verdomme. 🥶 Ik zou ochtend terpostbezorging overheen hoe jou hersenen den reden kunnen zijn waarom jou eentje bekkenbodemdisfunctie hebt, ie is eentje intact interessant stof waar ik ie overheen had met mijn PT, maar ie komt overeen met hoe jou vlees reageert op chronische pijn. So be on the lookout.👀🧠 🥣 ✨bruine rijst met eentje scheutje gesmolten kaas ✨gemalen kalkoentacovlees ✨tomaten ✨mini paprika ✨zwarte bonen ✨rode ui ✨jalapeño ✨groene ui ✨avocado ✨salsa

Related Articles

15 Comments

  1. This looks very delish!

Back to top button