Gezonde maaltijd

Hier is een eenvoudige maaltijdbereiding voor jou! Pastasalade met Bruine Rijst: bruine rijstnoedels

Hier is eentje eenvoudige maaltijdbereiding voordat jou! 😋 Pastasalade met bruine rijst: 🍜 jovialfoods bruine rijstnoedels -gekookt ✨ applegate salami 🥗 pittige Italiaanse dressing 🥕 wortelen 🌶 mini-paprika’s 🥦 broccoli 💟 rode ui 🧀 scherpe cheddarkaas (gemakkelijk weggelaten) ✳️ groene ui Veelal eet ik geen zuivelproducten, ik heb extreme schimmelziekte plusteken Candida, maar ik geef hier plusteken daarginds graag uit, maar dit is volmaakt geladen zonder. Ik hou er zowel van wegens versregel fruit toe te voegen voordat iets zoets, biologische aardbeien zijn eentje van mijn favorieten. Aardbeien zitten ter ie vuile twaalftal, dat bestaat uit 12 gemengde soorten fruit plusteken groenten diegene met den meeste chemicaliën zijn besproeid; Te dit gevallen wil jouw strikt biologisch kopen: aardbeien, spinazie, boerenkool, nectarines, appels, druiven, perziken, kersen, peren, tomaten, selderij, aardappelen, paprika’s (toegevoegd). Ie is wieg wegens eentje ​​twee verschillende maaltijdbereidingen te maken, zodat jouw jouw doordeweeks nooit “verveelt”. Ik zou er meer van terpostbezorging nu ik maaltijden moeten toebereiden met mijn nieuwe werkkring! Den eerste week ging inderdaad, iedereen wasgoed hevig lief plusteken hoewel ie werkgelegenheid hevig betrokken is, denken ik dat ik ie hevig wieg zou vinden! Eentje probleem dat ik heb, is uitzoeken hoe ik mijn gezondheid vermag beteugelen tijdens den mix van dit alles, vooral met eentje terugval, maar ik zou daarginds ter eentje andere postbode op ingaan, want ie is VEEL lol. Ik stapel dat jullie eentje subtiel weekend hebben & plezier van dit mooie weer!🤍

Related Articles

15 Comments

  1. The colors are beautiful 🥗

  2. Perfect kinda meal prep! Glad you can enjoy some dairy in moderation ❤️❤️

Back to top button