Gezonde maaltijd

Hoi! Ik heb mezelf al lang niet meer voorgesteld, mijn naam is Casey, ik ben 28 jaar oud

Hoi! Ik heb mijzelf reeds eentje hele tijdstip noch voorgesteld, mijn naam is Casey, ik ben 28 klas plusteken ik hou van alles watten met gezondheid plusteken welzijn te maken heeft. Mijn trektocht begon te 2012 waarna ik eentje medische opvang van den universiteit moest nemen (MIZ🐯), ik worden ziek van mono plusteken kreeg zes maanden bedrust. Waarna ik weer zoals stulp verhuisde, maakte ik kennis met eentje apotheker van beroep plusteken eentje homeopaat uit mijn stamhoofd. Zij leerde mij alles overheen schoon opeten plusteken suppletie. Zo tegendraads indien ik ben (den 🇩🇪 te mij), heb ik mijn leven drastisch veranderd. Ik ging op eentje paleodieet plusteken elimineerde alle chemicaliën waarvan ik mij waarna bewust wasgoed. Hoewel mijn gezondheidsreis te 2012 begon, leed ik aan meerdere gezondheidsproblemen sinds ik op den lagere schoolgebouw zat diegene nooit werden opgelost. Uiteindelijk kreeg ik mijn hele leven talloze antibioticakuren, diegene mijn vlees noch willens plusteken wetens vernietigden. Ter 2017 had ik eentje sinus- plusteken tonsillectomie-operatie diegene hielp, maar ie wasgoed noch ie “wondermiddel” waarnaar ik op zoek wasgoed. Ik bleef leren plusteken vechten wegens elke dag eentje leven te hebben, maar helaas worden ie er noch huis op. Ter 2019 had ik eentje zilveren randje waarna ik worden gebeten ingevolge eentje met Lyme besmette teek. Mijn toenmalige geneesheer geloofde noch dat ik besmet wasgoed (den test heeft eentje nauwkeurigheidspercentage van ~29%) plusteken op dat uur wist ik dat ie tijdstip wasgoed wegens zijn praktijk te verlaten. Na maanden van zelfbehandeling vond ik eentje nieuwe geneesheer diegene mij meteen geloofde. Hij nam 29 buisjes bloed (yup, ik viel stug), MRI’s, CT-scans + andere tests plusteken ik kreeg den diagnose meer waar waarvan ik wist waar ik mee wegens moest gaan. Ik moest zowel onmiddellijk geopereerd wordt, watten mijn OBGYN totdat op den dag van vandaag slecht voelt omdat hij mijn pijn tijdens 10 klas heeft genegeerd. Plus hoe gestoorde dit zowel klinkt, zonder gebeten te zijn ingevolge dit teek (ie uitgelezene/ergste dat uiteindelijk is gebeurd), weet ik dat ik honingbij dit dokter zullen zijn gebleven plusteken mogelijk zullen zijn overleden aan hun gaslighting. Aan ie staart van den dag vertel ik mijn vertelsel te den stapel wegens zelfs maar één persoon te promoten weten dat zij noch inclusief zijn tijdens dit gekke trektocht plusteken wegens iedereen te beïnvloeden wegens hun inherent gezondheidsadvocaat te zijn. 🤍

Related Articles

15 Comments

  1. So beautiful girl 😍 I hope you had a wonderful Christmas and happy new year 🥳

  2. So important when a doctor believes you right away 🙌 sounds like a tough journey but so inspiring 💪

  3. So important to advocate for yourself. Thanks for sharing your story.

  4. Wow! Thank God for the diligence of that second doctor! We need more like that 🙌

  5. Thank you for taking the time to share this. I’ve watched my wife go through medical gaslighting (with me beside her backing her up still gaslighting always happened). Eventually, she met the right doctor and things got a lot better. She also has had to have many surgeries that she needed 20 years ago. I’m sorry you went through that for so long, but I’m so happy you got away from that awful doctor. You look fantastic!! Beautiful photo 😍🔥

  6. power to you woman!! thank you for using your voice 👏🔥❤️

  7. I love a good re-intro😍 mostly cause I get to see yo face! lol. Love you sis; you’ve been through a lot and we both know how much strength and courage it takes to not give in or give up.❤️

  8. It’s so nice to Casey, your journey is indeed inspiring👏

  9. Okay cutie!! 😍 and your story is amazing, wow! So incredible how things unfold!

  10. I am so happy you have found wonderful doctors who have helped you!

Back to top button