Gezonde maaltijd

Hoi! Ik heb mezelf niet in een hete minuut voorgesteld, mijn naam is Casey, ik ben 27 jaar oud

Hoi! Ik heb mijzelf noch ter eentje hete moment voorgesteld, mijn naam is Casey, ik ben 27 schooljaar oud plusteken ik hou van alles watten met gezondheid plusteken welzijn te maken heeft! Dat medegedeeld hebbende, ik ben noch zo van fitness, maar mits jou mijn vertelsel kende, zullen jou ie vatten! Ik maakte kennis met gezondheid & welzijn voort eentje apotheker van beroep & homeopaat uit mijn opperhoofd overheen schoon nuttigen plusteken suppletie. Hoewel mijn trektocht begon ter 2012, heb ik geleden sinds ik op den lagere schoolgebouw zat met tal van onopgeloste gezondheidsproblemen. Tenslotte, ter 2019, werden waar ontdekt, maar op den uiterst onvoorspelbare methode. Ik worden VANDAAG 2 schooljaar geleden gebeten voort eentje teek diegene zoveel medische problemen ontrafelde. Natuurlijk geloofde mijn toenmalige geneesheer mij noch (den typische test heeft eentje nauwkeurigheidspercentage van ~ 29%) plusteken ik moest lijden totdat ik eentje geneesheer vond diegene dat welnu deed. **Jouw kunt mijn Lyme-verhaal oplezen – eentje van den vele berichten. Mijn nieuwe dokter heeft mij op veel waar getest; 29 buisjes bloed op den eerste dag, CT-scans, MRI’s plusteken meerdere urineanalyses komen totdat den ontdekking dat ik meer diagnoses had dan men zichzelf kon voorstellen, waaronder eentje onmiddellijke operatie. Dat medegedeeld hebbende, jou hebt verdomd soortgelijk. Ik heb mijn eerdere dokter geïnformeerd, zodat niemand verschillend zichzelf uitzichtloos hoeft te voelen plusteken vertelde dat zij zot zijn terwijl zij voort eentje hel gaan. Ik vertel mijn vertelsel omdat ik mij somwijlen zo inclusief heb gevoeld lopend den vele jaren van chronische ziekte plusteken gewoon geen relatie heb met geslacht plusteken vrienden, watten buitengewoon moeilijk wasgoed. Dit samenleving is feitelijk omvangrijk plusteken mits ik maar één persoon schenkkan promoten weten dat zij noch inclusief zijn / iemand schenkkan promoten met responderen na zoveel jaren van research, dan is dat ie waard. Zoals vroeger medegedeeld, ie is eentje bitterzoete dag voordat mij diegene drietal schooljaar Lyme doormaakt, maar zonder gebeten te zijn zullen ik noch alle responderen hebben diegene ik totdat op den dag van vandaag heb – dus ik ben feitelijk erkentelijk voordat dit trektocht. aker doet alles met eentje reden, dat religie ik feitelijk. Ik ben noch op eentje padachtige dat ik mij uiteindelijk had kunnen voorstellen, maar ie padachtige dat ik zullen willen volgen. Ik opeenstapeling dat jullie allen eentje geweldige Cinco hebben! 🍹 Controleer jezelf dagelijks op teken. ❤️

Related Articles

15 Comments

  1. Love this post!🔥 Just want to remind you, You’re exactly where you’re supposed to be in life! Even if things seem to be going a little sideways, just look for what it can teach you and not what it’s doing to you! Once you find that shift, that the world works for you and not against you. So many possibilities arise!!🙏🏽 We’re all doing our best, I see you! 😊

  2. You gotta know where to find the little blessings in disguise – you’re such a trooper!

  3. #InvisibleIllness #Spoonies #ChronicIllness #ChronicPain #ButYouDontLookSick #ChronicPainWarrior #AutoimmuneDisease
    #AutoImmune #AutoImmuneWarrior #HealthyLifestyle #healthyeating #healthyliving #healthandwellness #healthandwellbeing #healthandwellnessjourney #Lyme #LymeDisease #LymeLife #LymeWarriors💚 #LymeAware #LymeSucks #LymeFighter #LymeDiseaseWarrior #LymeSurvivor #Lymie #healthjourney #healthylife #healthylifehappylife #wellnessjourney

  4. I meannnnnn 😍 this photo is amazing! Your beautiful smile! 😍

  5. What a journey! Proud of you 👏

  6. Love this gorgeous photo of you!! And always love hearing your story, raising awareness about these kinds of things is so important! ❤️

  7. Thank you so much for sharing this! I relate to caption in so many ways 1) Believe in everything that happens in our lives 2) chronic illness kind of sucks but It also strengthens us and teaches us so much❣️

  8. So wonderful to learn more about you Casey. You are such a beautiful soul. 🌸🦋💋💗

Back to top button