Gezonde maaltijd

Kikkererwtenroerbak met kokosnootbruine rijst Als je wat avondeten nodig hebt, snap ik

Kikkererwten Roerbak Met Kokosmeel Bruine Rijst Mits jou watten avondeten nodig hebt, I gotchu! Ik heb 2 zeer belangrijke opmerkingen overheen dit plaat. 1. Onderschat den handige plus voedzame potentieel van eentje roerbakgerecht van kikkererwten noch! Plus 2. Jij moeten opstarten met ie toevoegen van watten kokosmelk aan jou rijst. Ik beweer noch dat ik dit combinatie heb uitgevonden plus ik probeer ie zowel noch te gesteld. Kokosrijst bestaat alreeds millennia te veel Aziatische culturen. Buuuut, ik probeer totdat jou te spreken rijst puurste diegene er is (ik kennen jou daarbuiten) diegene geloven dat rijst + water + zoutig den enige methode is wegens den gulden koolhydraten te exporteren. Ie is noch! Kokosrijst maken: vervang den tweede van jou water voort kokosmelk. Ik handelen veelal… 🌀1 kopje rijst 🌀1 kopje water 🌀1 kopje kokosmelk

Related Articles

8 Comments

  1. Looks both healthy and very tasty!!

  2. I usually use vegetable stock and diced tomatoes/salsa for cooking my rice, but this sounds so good! 😋

Back to top button