Gezonde maaltijd

Langskomen om hallo te zeggen! Ik heb het zo druk gehad met het combineren van mijn nieuwe baan en mijn gezondheid, humor

Langskomen wegens hoi te zeggen! Ik heb ie zo druk gehad met ie samenvoegen van mijn nieuwe werkkring plusteken mijn gezondheid, met weinig totdat geen tijdstip overheen (terwijl ik ter mijn sauna zit terwijl ik dit schrijf).😆 Maar ik mis jullie iedereen, dus ik kom even ter wegens ene ​​van mijn favoriete recepten! Cajun Chicken Pasta 🌶🍜 Ingrediënten: ❤️4 kipfilet ter blokjes gesneden plusteken gekookt ter 2 eetlepels olijfolie ❤️1 kleine rode paprika ❤️1 kleine gele paprika ❤️1 kleine oranje paprika ❤️1/3 kop ter blokjes gesneden ui ❤️2 eetlepels gehakte look ❤️2,5 kopjes kippenbouillon ❤️3/4 kopje zure slagroom ❤️1/2 kopje parmezaanse kaas ⠀⠀ Smaakstoffen: 🤍1 theelepeltje paprikapoeder 🤍1 theelepeltje knoflookpoeder 🤍1/2 theelepeltje uienpoeder 🤍1/2 theelepeltje oregano 🤍1/2 theelepeltje cayennepeper peper 🤍1/8 theelepeltje rode pepervlokken. 🤍1/2 theelepeltje zeezout 🤍1/4 theelepeltje zwarte peper ⠀⠀ 🍜Brown Rice Noodles jovialpasta 🌶Topped off with Red Pepper Flakes

Related Articles

15 Comments

  1. #CajunPasta #Cajunfood #creamypasta #healthypasta #brownricepasta #brownrice #bellpeppers #bellpepper #healthydinners #healthydinnerideas #HealthyFood #JustEatRealFood #HealthyFoodRecipes #HealthyFoodLover #HealthyFoodEating #HealthyFoodSharing
    #HealthyFoodChoices #HealthyFoodPost #HealthyFoodies #FoodHealthy #HealthyFoodLove #HealthyFoodWithMe #HealthyFoodPrep #HealthyFoodie #HealthyFoodGuide #HealthyFoodInspo #HealthyFoodIdeas #EatWell #EatHealthy #HomeFoodie

  2. Awww Goodluck with the new job! 👏

Back to top button