Gezonde maaltijd

Ontbijtpizza met havermoutkorst Ik verveelde me gisteren, havermout in de hand, an

Ontbijtpizza met havermoutkorst Ik verveelde mij gisteren, havervlokken ter den hand, plus besloot eentje heleboel verschillende ingrediënten ter eentje kom te samenvoegen. Ie worden eentje heerlijk pizzadeeg dat ik uiteindelijk belegde met toppings. Volledig willekeurig / Helemaal heerlijk, dus ik zou trachten ie recept te porties. Rechtschapene waarschuwing Ik heb noch gemeten. Pizzabodem van havermeel: 🌀2/3 kopje havervlokken 🌀4 oz silken tofu (of gemengde gewone tofu + melk) 🌀2 tl cashewboter 🌀2 eetlepels ahornsiroop 🌀1 el tapioca, arrowroot of maïszetmeel 🌀2 eetlepels koud water indien nodig 1)combineer alle ingrediënten wegens eentje ​​deeg te maken plus voeg langzaam den meel toe. Mits ie te dik is, voeg dan meer water toe, mits ie te dun is, voeg dan meer meel toe 2)Kattebak op 350 F lopend 12-15 minuten totdat den roof goudbruin is Toppings: 🌀1/2 kopje kokosyoghurt 🌀1/2 theelepeltje vanille 🌀1/2 geprakte pisang, (den surplus voordat den topping) 🌀2 ter plakjes gesneden aardbeien 🌀1/2 pisang ter muntjes gesneden 🌀Bestrooi met kokosvlokken, cacaobonen plus hennepzaden Geniet ervan 😊

Related Articles

10 Comments

  1. Omg😍 So creative idea❤️ Looks so delicious 🤤

Back to top button