Gezonde maaltijd

Op verzoek van mijn vrienden denk ik dat ik het aan de wereld verschuldigd ben om mijn pompoenmo te delen

Op verzoek van mijn vrienden denken ik dat ik ie aan den wereld verschuldigd ben wegens mijn pompoenmousse-ontbijtpudding te porties. Ie is intact eenvoudig, eiwitrijk plus eentje geweldige optie wegens maaltijden te voltooien wegens watten meer licht ter jouw ochtenden te brengen. Pompoenmousse (voordat 2 segmenten) 🌀2/3 kopje gekookte kikkererwten 🌀2/3 kopje ingeblikte pompoen 🌀1 theelepeltje pompoenkruiden 🌀1 theelepeltje vanille-extract 🌀1/4 kopje moes 🌀1 lepel vanille-extract 🌀1/2 kopje amandelmelk ( of meer wegens uit te dunnen) Toppings: 🌀granola 🌀hennepzaden plus notenhouten 🌀bessen (versregel of diepvries) 🌀vegan yoghurt 🌀lovegrown power o’s (optioneel) 1)Meng alle ingrediënten voordat den mousse ter eentje blender plus mix totdat eentje gladde massa. Jouw wilt dat ie zo dik is mits eentje mousse, dus stap op dat jouw noch te veel melk toevoegt. 2)verachtelijk vantevoren met granola, dan mousse, dan hennepzaden plus notenhouten, meer mousse, plus mits laatste verse bessen, vegan yoghurt, plus power o’s of meer granola. Lust!

Related Articles

7 Comments

  1. Perfect recipe❤️😍

Back to top button