Gezonde maaltijd

Paleo Pizza Hot Pockets- PEEP die pepperoni die hallo zegt Deeg: •1 1/4 kop cassa

Paleo Pizza Hot Pockets- PEEP diegene pepperoni diegene hoi zegt 😎🍕 Deeg: •1 1/4 kopje maniokmeel •1/4 kopje pijlwortelmeel •2 theelepels parmezaanse kaas (schenkkan wordt weggelaten) •1/4 theelepeltje knoflookpoeder •1/5 theelepeltje gegranuleerde ui •1 theelepeltje zeezout •4 theelepels lichte olijfolie •1 kopje warm gefilterd water •1 ei ➡️ Meng ie deeg, ie wordt dik- ik heb mijn KitchenAid-mixer tweedehands. ➡️ Scheid ie deeg te stappen van 1/4 kop (jouw kunt zij kleiner maken, maar ik zeg: ga vitaal of ga zoals stulp😆) ➡️ Rol zij uit totdat ovalen plus rol zij uit met ene deegroller, zij willen nog steeds behoorlijk dik zijn. Insider: •Pizzasaus met reserve pizzakruiden: oregano, basilicum, uienvlokken, knoflookpoeder, tijm, venkel, paprika & zwarte peper •Pizza Cheese (schenkkan weggelaten wordt) •Pepperoni ➡️ Voeg insiders toe, minder ie liefste (jouw krijgt ene hang van watten toereikend is) ➡️ Peut den bovenzijde eroverheen plus druk dan zoals beneden – klemhaak ie deeg tegen mekaar ➡️ Klop 1 ei op plus bestrijk elk voordat ie gevangenissen *️⃣Kattebak dit zakken op perkamentpapier op 375°F lopend 15-20 minuten- horig van hoe knapperig jouw zij aan den randen wilt hebben. – Kerks bultdag! Mijn nieuwe volledig parcours mits projectmanager heeft mijn leven overgenomen, ik vind ie totdat nu toe massaal, maar den tijdstip diegene ik vrij heb, zorg ik voordat mijn gezondheid, dus sorry mits ik noch zo afwezig ben mits ik zullen willen zijn hier! Ik zullen dieper ingaan op watten ik doet wegens ie stamhoofd bovenop water te vasthouden te dit tijden, maar voordat nu, geniet van dit zuigeling’s!😍

Related Articles

15 Comments

  1. Wow!! Bringing back all the warm and fuzzies with prime ingredients 🔥🙌

Back to top button