Gezonde maaltijd

Pumpkin Spice Hummus (Copycat Trader Joe’s) Ik kan je niet vertellen hoe opgewonden ik was

Pumpkin Spice Hummus (Copycat Trader Joe’s) Ik schenkkan jij noch zei hoe opgewonden ik wasgoed waarna ik ontdekte dat Trader Joe’s ene Pumpkin Spice Hummus had. Natuurlijk kocht ik ie, maar waarna denken ik honingbij mijzelf: dit schenkkan ik welnu namaken. Dus hier is mijn versie van TJ’s Pumpkin Spice Hummus. Ter tegenstelling totdat TJ’s hummus bevatten ie geen zonnebrandolie, geen verwerkte ingrediënten plus is ie eiwitrijker! Pompoenkruidenhummus; 🍂1 lip kikkererwten, uitgelekt plus afgespoeld 🍂1/4 kopje cashewboter 🍂2 eetlepels ahornsiroop 🍂2 eetlepels agave (of meer ahornsiroop) 🍂1 1/2 kopjes pompoenpuree 🍁2 theelepels pompoentaartkruiden 🍂 1 tl vanilleboonpasta (jij kunt vanille-extract vervangen, maar den pasta maakt ie zo ontzettend lekker) 🍂 snufje zeezout Handelen alle ingrediënten te ene blend, mix totdat ie helemaal glad is. Zet ie vervolgens minstens ene uur te den koelkast voordat u ie serveert. Ik serveerde den mijne met: schijfje appels, schijfjes pisang, lovegrown O’s ontbijtgranen plus chocoladegranola! Geniet ervan!!!

Related Articles

5 Comments

Back to top button