Gezonde maaltijd

REDonPURPLE Smoothie Ik ben op zoek geweest naar vlindererwtenpoeder om te krijgen

❤️REDonPURPLE💜 Smoothie Ik ben op zoek geweest zoals vlindererwtenpoeder wegens levendige paarse smoothies te krijgen. Omdat ik ie nog steeds noch heb, combineer ik gewoon rode plusteken blauwe spirulina. Op dit wijze ontvang ik eentje behoorlijk behoorlijk purper. Watten denken jou? 💜🅸🅽🅶🆁🅴🅳🅸🅴🅽🆃🆂💜 2 bevroren bananen 2 kopjes bevroren aardbeien 1 1/2 tl blauwe spirulina 2 tl rijstproteïne Amandelmelk zoals behoefte ❤️🆃🅾🅿︎🅿︎🅸🅽 🅶🆂❤️ Frambozen Aardbeien Goji bessen Watten winkelzaak raad jou aan wegens vlindererwtenpoeder te kopen? . . . . .

Related Articles

15 Comments

  1. What a lovely color 😍 you made it so vibrant 💖💙

  2. That looks so perfect, love the composition 😍💜

Back to top button