Gezonde maaltijd

Rode biet Nice Cream. Zoals ik een paar posts geleden al zei, ben ik dol op het toevoegen van rode biet aan mijn sm

Rode biet Nice Cream. Zoals ik ene twee posts geleden alreeds zei, voeg ik graag rode biet toe aan mijn smoothies❤️. Ik koop versgebakken biologisch bietensap plus handelen dat te blokjes diepgevroren. Vervolgens voeg ik dit bevroren blokjes toe wegens den smoothies te maken. . 🅸🅽🅶🆁🅴🅳🅸🅴🅽🆃🆂 2 bevroren bananen 1 kopje bevroren ananas 1 kopje bevroren aardbeien 3 blokjes bevroren bietensap Kokosmelk 🆃🅾🅿︎🅿︎🅸🅽🅶🆂 Zuivere chocoladereep, geroosterde amandelen, frambozen, bosbessen plus gojibessen. Ik raad jou aan wegens dit trant te trachten, watten ene perfecte wijze is wegens rode biet te jou ontbijt of dessert op te nemen, vind jou noch? 😉❤️

Related Articles

Back to top button