Gezonde maaltijd

Spinazie smoothiebowl. Het was mijn eerste keer dat ik spinazie in een smoothie verwerkte. De

💚Spinazie smoothie bowl🍃 . Ie wasgoed mijn eerste keer dat ik spinazie te ene smoothie verwerkte. Ondanks dat den spinazie groenkleurig van kleur is, heb ik zowel ene snufje spirulina tweedehands, zodat ie groenkleurig behoorlijk levendig plusteken aantrekkelijk is worden. . 🅸🅽🅶🆁🅴🅳🅸🅴🅽🆃🆂 2 bevroren bananen 1 kopje bevroren ananas 1/2 kopje bevroren spinazie 1 tl spirulinapoeder Kokosmelk 🆃🅾🅿︎🅿︎🅸🅽🅶🆂 Frambozen, hazelnoten , amandelen, cashewnoten plusteken rozijnen . Vertel mij watten jouw hiervan vindt hieronder te den comments. ⬇️😉

Related Articles

15 Comments

  1. Oh that green color 😍💚

  2. Looks delicious! ❤️ We are so grateful for you, Coco Fam!🎉 We do have a new #saltybowl challenge that we’d love for you to take part. Our new Tropical Bundle will be the prize! 🥥🎁

  3. GVG is the original vegan store! 🍊🌱Please check us out and follow if you’d like! 📨 @garretsvegangrocery

Back to top button