Gezonde maaltijd

WINTER WORTEL HAVERMOUT BAKKEN / Als het buiten koud is, is het laatste wat ik wil een

WINTER WORTEL HAVERMOUT BAKKEN / Mits ie zonder koud is, is ene koud ontbijt ie laatste watten ik wil. Dit havermoutgebakje is ene van mijn favoriete omgangsvormen wegens op te warmen, plusteken ie sluipt zowel ene portie groenten zoals binnenshuis, waar ik helemaal voordat ben! 🥕❄️🍎 Dit havermoutkoekje is zuivelvrij, eivrij plusteken glutenvrij, maar dat zullen jouw nooit weten want ie is ZO lekker! 👏🏻Ie zit volop smaakwaarneming, volle granen, gezonde vetten, vezels plusteken eiwitten – watten willen wij nog meer?! 💁🏼‍♀️ Ik maak dit havergebak graag voordat den week, verdelen ie te segmenten van 2/3 c plusteken bewaar ie te individuele bakjes. Dit maakt ie gemakkelijk wegens ‘s ochtends mee te nemen plusteken ik hoornschoen noch na te denken overheen segmenten of watten ik indien ontbijt moeten nuttigen 🏃🏼‍♀️ Ie maakt noch uit of jouw eet zoals ie is, top met jouw favoriete yoghurt, of voeg reserve notenhouten plusteken zaden toe, jouw bent voorbestemd voordat ene geweldige maaltijd ♥️ Ingrediënten Avocado-oliespray voordat ie oli van den pan 2 gala-appels – geschild, klokhuis verwijderd plusteken te blokjes gesneden 2T water 2 tl kaneel Lijnei: 1,5 T lijnzaadmeel gem met 3T water 2 c ouderwetse haver (glutenvrij) ½ tl zoutig 1 tl bakpoeder 2 schepjes collageenpoeder (ik gebruikte vitalpeptides) 1,5 c geraspte wortel ½ c walnoothelften & stukjes ¼ c gedroogde veenbessen (ik gebruikte geen toegevoegde suiker patiencefruitco) 2T ongezoete gedroogde kokosnoot 1 tl vanille-extract 2 T olijfolie ¼ c biologische ahornsiroop Routebeschrijving te den comments 👇🏻 Happy Fueling xoxo 💋 . . . . .

Related Articles

Back to top button